Hm

Kajak ar sa kul! Traningsvark gor inget, det var jattekul! Vi var ute en hel timme och jag paddlade med sonen som var riktigt duktig :)

Jag har pratat med min vardmamma och hon sager att det ar helt okej med henne att skicka bilder over e-mail sa det blir inga bilder pa barnen pa bloggen, bara mail.
   Idag var det meningen att vi skulle aka till stranden, for det ar helgdag har men det blir nog inte sa for det ar riktigt trakvader. Mulet och kallt. Usch.

Kommentarer
Postat av: Helene

Hej Pillerill!
Vad kul att du kommit fram och allt verkar ju toppen!Jag tror ett år i USA kommer att göra dig gott,rentav vill du inte komma hem till lilla svedala igen. Men du kommer inte att ångra dig det lovar jag dig! Här är allt som vanligt , du vet vardagen rullar på! Många kramar från moster Helene O CO

2007-05-28 @ 17:52:09
Postat av: Mamma

Hej Gumman
Det är väl härligt att upptäcka nya muskler som har sovit. Jag jobbar i natt måndag om du vill skriva ngt på vanliga mailen så kan jag kolla och svara om det är ngt du vill ha svar på. Vi har också skitväder idag regn och mulet. Leija var helt blöt efter skogspromenaden. Men i helgen har det varit bra väder. Ska vi höras på telefon på onsdag ?
Puss Mamma

2007-05-28 @ 21:41:35
Postat av: Emil

Hej Pillan !
Ville bara säga GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN !!!
Kram Emil

2007-05-31 @ 22:06:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0