Hm

Kajak ar sa kul! Traningsvark gor inget, det var jattekul! Vi var ute en hel timme och jag paddlade med sonen som var riktigt duktig :)

Jag har pratat med min vardmamma och hon sager att det ar helt okej med henne att skicka bilder over e-mail sa det blir inga bilder pa barnen pa bloggen, bara mail.
   Idag var det meningen att vi skulle aka till stranden, for det ar helgdag har men det blir nog inte sa for det ar riktigt trakvader. Mulet och kallt. Usch.

Mysigt

Vi har just kommit hem fran en liten utflykt till ett jattemysigt stalle i Boston som heter Castle Island. De har lekpark for barnen och fina strandpromenader och dessutom friterade skaldjur yummie! =D
  
Har aven provkort bilen idag och den kandes...stor :P den nyaste bilen jag kort hitintills vad jag vet, haha. Men det kandes bra :)

Jag ar trott som bara den, slocknade pa soffan i morse. Imorgon far vi sova lange sa det ska jag gora. Sen ska vi ut och paddla kajak tror jag, det kan bli skoj :)

Skriver mer imorrn. Kl ar nu 22.15.

                      God Natt Sverige! :P

Framme!

Nu ar man framme hos familjen i Boston!
   Min vecka i New York har varit jattebra. Vi var pa tur inne pa typ Manhattan. Vi var uppe pa toppen av Rockefeller Center, inne mitt pa Times Square, tittade runt var nagra av de kanda tv-programmen sands fran, vi sag Ground Zero och sen fick vi ocksa se frihetsgudinnan pa langt hall men det var haftigt anda. Jag ska forsoka ladda upp bilder senare.
   Under veckan har vi fatt lara oss om hur amerikanska familjer fungerar, saker som man absolut absolut inte far gora, hur barn fungerar och vi fick aven traffa roda korset som larde oss om sakerhet och vad man gor om det hander en olycka. Det har varit otroligt larorikt och jag hoppas att alla med mig pa kursen kande sig val forberedda infor vart kommande ar!  Tack Jody, Vicki och Sandee!
  
Jag kom till familjen igar pa kvallen, klockan ar nu 8.45 pa morgonen. Huset ar enormt, jag hade trott att de bara hade ett plan men det ar tre! Barnen har egna badrum till och med!
Mamman kor en Porsche Cayenne och min bil kommer att bli en Mercedes SUV. Barnen ar hur sota som helst. Hunter som sonen heter var jattenyfiken igar kvall och visade mig runt hela huset. Han fragade till och med om han fick ta med mig till skolan och visa mig for sina kamrater!

Jag kommer formodligen bara spendera dagen till att komma in i omradet och Nicole, deras tidigare au pair som ar har och hjalper mig, kommer att visa mig runt och lara mig om hur allt fungerar :)

Tyvarr fick vi hora pa kursen att det ar absolut forbjudet att skicka bilder pa barnen over natet. Alltsa far jag inte maila bilder heller. Om man gor det kan det resultera i att man far aka hem! Jag ska diskutera med Nancy min vardmamma hur man kan gora :)

Har inget mer att skriva nu, men kanske kommer pa nagot senare.\

P.S. Som ni marker sa har jag inget svenskt tangentbord, jobbigt jag vet. :P D.S.

image2
New Yorks operahus
image3
Kristin, jag, en tjej fran Malaysia och Riikka i mitten
image4
Alla de har flaggorna kunde man hitta utanfor Rockefeller centre
image5
Utsikten fran toppen av Rockefeller centre
image7
Och pa andra sidan sag man ut mot Central Park
image8
Empire State Building. Och ner till hoger i vattnet ser man en pytteliten Frihetsgudinna.
image9
Times Square. Har slapper man "bollen" pa nyarsafton.
image10
De har damerna var de som holl i Orientation-kursen i New York.
Sandee, Jody och Vicky.

Tack
for mig!

Hej då

Nu är det bara fem dagar kvar...sen åker jag iväg.
   Jag vet inte vad jag gett mig in på...och det skrämmer livet ur mig.
Ska åka till USA, vara au pair och dessutom i ett helt år..
Det känns skitkul men samtidigt...det finns så mycket jag lämnar hemma. Min pojkvän, min bästa vän, mormor, mina älskade hundar, min familj...allt. Usch och...
"Men vad är väl en bal på slottet. Den kan ju vara fruktansvärt tråkig och trist och långtråkig och tråkig och alldeles...alldeles undrerbar..."

Förvirrad och överlycklig är nog en bra beskrivning på mig just nu.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0