Så glad jag blir!

Hm, jag tycker verkligen om människorna i det här huset. Igår kväll skulle jag få min lönecheck. Jag gick och skulle göra mig i ordning för sängen och sen när jag kommer in på mitt (förövrigt nystädade) rum igen så på sängen ligger det: en hög med flygblad för Audrey's idrottsprogram hon håller på med, min lönecheck och fyra små chokladpraliner.
Hihi, tyckte det var så sött. De var inslagna i som små pumpor! Då blev jag glad :)

Imorgon (fredag) jobbar jag på morgonen. Sen ska jag till Kristin. Sen bär det av till Riverside T-station för att sätta oss på en buss till NIAGARAFALLEN! Weeeei! Ska bli så jäkla kul! Jag ska alltså stå cirka nio meter från världens största vattenfall, så jädrans häftigt! Ska ta massor med bilder jag lovar. Synd bara att mamma inte kommer med kameran tidigare.

Skriver mer om helgen på måndag. Vi kommer hem så sent på söndag så då går jag bara och lägger mig :)


Mamma, bara en vecka kvar nu! Woho!

Snacka om att jag ska ha den bästa helgen i mitt liv! Det ska verkligen bli skitkul! :D:D:D

Hm, ja, det funkar...

Så var helgen över igen. Gick fort som vanligt.

Lördag äntligen sovmorgon. Kristin kom hit på em och sen jobbade jag på kvällen. Swoosh så var halva helgen borta!

Söndag var vi ute och åt frukost som vi skulle gjort förra helgen när Devan blev sjuk. Sen skulle vi åkt på applepicking men det blev inget för det var för varmt. Det var alltså nästan 30 grader.
   Senare åkte jag till Kristin. Vi gjorde typ ingenting, sen fick vi för oss att ha picknick. Så helgen avslutades med Ida och Kristin med lite thaimat i en park i Wakefield. Riktigt trevligt. Se Kristins blogg för bilder. http://kickiass.blogg.se

Första dagen på veckan och Devan är fortfarande sjuk. Vi var till doktorn imorse och fick medicin så vi hoppas att hon kan gå till skolan imorrn. Får se.

Är trött, har bloggtorka.

God Morgon Sverige! :)

"Här kan vi bo tycker jag! :)"

Jag har nu bott i Andover i en vecka. Jag har gått upp 6.15 varje morgon. Jag har haft Devan hemma två dagar. Jag har tvättat. Jag har städat. Jag har handlat. Jag har diskat. Jag har kommit till ett ställe jag trivs på.
   Jag känner mig välkommen. Jag känner mig behövd. Omtyckt. Uppskattad.

Jag har ett mindre rum. Mindre säng. Mindre bil. Lägre lön. Men, jag kunde inte bry mig mindre för känslan jag har av trivsel här hade jag aldrig hos Nancy och barnen. Det här känns bra och jag har inte längre det lika starka behovet av att hålla koll på hur många dagar det är kvar tills jag kommer hem. Jag bävar inte för hemkomsten av barnen utan längtar mer och det nästan viktigaste, JAG ÄTER FRUKOST PÅ MORGONEN!

Andover är en trevlig stad. Det finns "downtown" med Starbucks och banken och små affärer och järnhandel och allt möjligt. Parken är jättemysig. Det ligger precis nära motorvägen som tar dig in till Boston om du så vill det. Tror det ska ta kanske 25 min till Boston.
   Bäst av allt...istället för 40 min tar det nu bara 20 min till Kristin! Weei :D

Devan och jag kommer jättebra överens. Hon är glad och trevlig för det mesta. Hon har varit lite gnällig nu när hon är sjuk, men absolut inte så att jag blivit galen som jag skulle blivit förr. Vi spelar spel, tittar på film, gungar, spelar basket, cyklar, städar hennes rum och hon (mer än gärna) river ur hela sin byrå för att sen vika ihop allt snyggt och prydligt igen. Skitkul haha :P Ett barn som faktiskt tycker om att städa :D
   Det är så skönt. När hon var hemma en dag så skulle jag göra frukost. Jag sa att jag skulle göra lite våfflor och skära upp persika. "Oooh, sweet!" kommer det från en nöjd 12åring då. Hur härligt är inte det?

Nu ska jag inte bege mig in i nåt slags "honeymoon-stage" bara för att allt är nytt och det är kul med förändring men jag tror faktiskt att jag kan komma att trivas riktigt bra här. Än så länge har jag bara känsla av liksom trivsel :)

Beslutet att byta familj känns alltså än så länge som ett väldigt bra beslut. En mycket god investering i mig själv skulle man kunna säga.

Imorrn jobbar jag på kvällen och på söndag fyllar Audrey och Mike år. Vi ska först ut och äta frukost och sen förmodligen på äppelplockning (lät fult...applepicking...skit samma).

Weei snart kommer du mamma! Audrey ska försöka fixa så att jag är ledig från det att jag fått Devan på bussen fredag morgon som du är här :D Hur bra som helst!

Nu ska jag slöa framför teven.

God Natt Sverige! :D
  

Framme för andra gången

Jaha, då var man framme och "insatt" i den nya familjen.

Kom hit efter mycket om och men. Hade hoppats kunna få skjuts av Helen till Starbucks så kunde Audrey hämta mig därifrån men Helen bakade så jag ringde en taxi. Sudburys taxibolag var totalt uppbokade så jag ringde närmaste stad Maynard. De sa att de skulle skicka nån direkt och bilturen från Maynard vad jag vet tar inte mer än 10 minuter.
   Jag bär ut alla min väskor, lämnar mina nycklar, min mobil och stänger dörren till huset. "Då var det avslutat" tänkte jag.  Jag sätter mig utanför huset och väntar på min taxi.
   Det går fem minuter. Det går tio minuter. Det går tjugo minuter och ingen taxi. Det går en halvtimme och ingen taxi.
Sen kommer Mike. Skitapa tänkte jag och vinkade inte ens. Han stänger sin garageport och går in i huset. Jag fortsätter att vänta. Sen kommer även Nancy och barnen. Jag har nu väntat i cirka 50 minuter skulle jag tro. Jag förklara allt för henne och sen ringde vi upp Audrey som nu fick hämta mig vid huset.
   Jag är besviken på Helen. Kanske inte borde vara det men jag känner att jag är det.
Jävla taxibolag som inte kan hitta nånstans.

Men nu är jag här och det känns bra än så länge. Jag kommer jobba lika mycket som förut men det känns som att det inte kommer vara alls lika krävande.
   Devan är glad att hon fått en ny au pair och hon har berättat för alla hela veckan hur mycket hon tycker om sin nya au pair.
Igår bara gick hon omkring och log hela tiden. Samma sak idag :)

Idag har vi varit på rundtur så att jag ska kunna hitta till alla ställen som skola och aktiviteter och doktorn och sånt. Det ska inte bli så svårt då allt utgår från en huvudgata som går igenom alltihopa. Kaka på kaka där men ni fattar.

Har inte mer att skriva nu. Ska passa Devan ikväll men hon kommer sova så jag ska titta på film för mig själv typ :P

Nåja, God Natt Sverige! :)

Äntligen...

Äntligen är det dags. Jag flyttar idag och det känns så jäkla underbart. De här veckorna har varit de längsta i mitt liv och nu är det äntligen dags. Jag har packat den sista lunchlådan, jag har lagt fram det sista klädbytet och sovit min sista natt i detta hus. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!


Tvättade bilen igår. Jävla skitbiltvättar i det här landet. Jag betalar femton dollar och ska då få Deluxe Wash + Wheel Brite. Gubben svabbar av bilen lite och sen är man ute på mindre än två minuter! Blir ju inte rent! Så ja, hundra spänn åt helvete :P


Skriver mer om nya familjen sen.

Något nytt?

Njae.

Fredag slutade jag jobba vid sex och sen hände det inte så mycket. Tråkade hemma på kvällen framför datorn.

Lördag jobbade jag inte så jag fick sova läääääänge. Väcktes inte av de andra på morgonen heller. Det var trots allt första gången sen förra torsdagen jag kunnat koppla av så jag var Riktigt trött. Hualigen.
   Gick nog upp efter elva nångång och kände att jag hade tråkigt. Pratade med Kristin på MSN och vi bestämde oss för att ses i Burlington Mall som ligger en halvtimme från mig. Där strosade vi runt ett tag och sen åt vi lunch. Efter ett tag ringde Steph och var ledsen så vi åkte hem till henne för att göra henne på bättre humör. Sen blev det aldrig att jag åkte hem den dagen :P
   Jag skulle gått på Henriettas 21-årsfirande men kände att jag behövde vara med Steph.
På kvällen var det "gårdsfest" i Kristins område. Tråkigt som bara den haha. Det började regna så alla gick in och sen kom nog inte alla tillbaka ut igen. Fanns en riktigt skojig granne i området (inte) som inte riktigt har koll på den nya au pairen: "Christina! Christina!" haha, stackars Kristin.
   Som sagt sov jag alltså över hos Kristin och vi låg väl och babblade till efter ett nånting.

Söndag och swisch så var helgen förbi! Den försvann fort som attan. Hmm, vad gjorde vi? *tänker*
Jo! Vi gick upp efter tio och sen åt vi frukost. Vid tolv träffade vi Steph på Starbucks och där satt vi tills det var dags att åka till Kristins och Stephs cluter meeting (au pair-möte). Där fanns det en massa thailändare och tyskar (jag skojar bara men det är sant). Man gick varvet runt och presenterade sig och när det var klart kom det fram en tjej till mig som sa att hon skulle kunna presentera mig för lite folk i Andover (där min nya värdfamilj bor), men sen stannade det där tror jag för vi bytte inga telefonnummer eller så :P Skit samma.
   Sen var det dags att åka hem. Jag och Kristin slängde i oss lite middag och sen bar det av hemåt för mig.
Kom hem vid nio eller så tror jag, sen var det bara att gå till sängs för jobbas skulle det ju göra idag. Kl 7 börjar man, uschla. Men jag rejsar (fult ord, hur stavas det?) sista veckan nu, sen flyttar jag ju på fredag kväll :D Hurra!

Det var allt för mig. Skriver mer efter nästa helg om hur allt det nya känns.

God Natt Sverige! :D

Helg

Jag är nöjd med min helg. Även om avslutet på veckans vardagar inte var så trevligt så har lördag-söndag varit jättebra, fredag kväll också :P

Fredag kväll
En ny au pair som heter Henrietta har kommit från Sverige. Hon bor i Weston som ligger ca 15 minuter bort från mig. Hon skulle skjutsa sin äldsta till bio på kvällen så vi bestämde oss för att mötas där. Vi åkte till Natick Mall som ligger precis brevid :) Där åt vi middag (neeej vi åt inte alls sushi, aldrig...*ljuger*) Sen tog vi oss en runda bland butiikerna. Jag skulle inget ha, men det blev en bodymist från Body Shop så det var inte alls farligt.
Just det köpte instant spf på sephora också, en grej man borstar på solskyddsfaktor med. Skitsmart!

På kvällen skulle Therese komma och sova hos mig och jag bjöd också in Henrietta så det blev movienight och sleepover hos mig :) Martina, Pride and Prejudice var inte alls bra! :P Jag skojar bara, den gick att titta på.

Lördag
Henrietta skulle jobba så hon åkte hem kl 9, för tidigt för att jag skulle vilja gå upp och vara klarvaken haha :P Det var hur som helst trevligt att ha henne som sällskap :)
Tess och jag sov vidare...
Efter ett tag kom nancy och barnen hem och sen kom Mike för att hämta barnen. Jag ville inte gå upp förens de hade åkt så kl hann nog bli efter 11 innan jag öppnade dörren till mitt rum :P
Det plingade på dörren och Nancy öppnade då åt Kristin. Weei vi skulle till IKEA! Weei!
Vi gick då upp och åt frukost och sen skulle man göra sig iordning.
Väl på IKEA var man ju hemma igen. Man har inte en tanke på att man är i USA. Det är typ bara att priserna står med dollartecken :D Jag lyckas dessutom alltid hitta nån som pratar svenska där. Den här gången var det en gubbe i kassakön före oss och damen i kassan hette Marianne men pratade engelska, hon var nog svensk för hon visste att mitt ICA-bankkort var svenskt.
Det som inhandlades på IKEA:
  • Paraply med Sveriges färger på
  • Måttsats
  • Doftljus
  • Laptop-bord för sängen
Swedish store:
  • Två chokladkakor
  • Singoalla och Ballerina
  • Kalles kaviar
  • Kalles randiga kaviar
  • Kardemummaskorpor
  • Knäckebröd
  • Gifflar
  • Lantchips
  • Säkert nåt mer som jag inte minns
Såklart åt vi lunch där, köttbullar med lingonsylt, brunsås och (trumvirvel) pommes frites! Det är gott faktiskt. Och jädrans alltså, man får banne mig 15 köttbullar. Massor. Se Kristins blogg för bilder. http://kickiass.blogg.se

På kvällen kände vi oss för lite biomörker så vi ringde Ida och frågade om hon ville med på bio. Så blev det och vi såg The Nanny Diaries. Väldigt rolig om man är au pair, annars kanske inte. Det fanns en hel del skoj skämt men den är mest kul när man känner igen sig så väl, haha!

Sen sov Kristin hos mig.

Söööndag
Planerna för dagen var att träffa Ida och åka in till Cambridgeside Galleria. Ett köpcentra lite utanför Boston. Vi hade sagt att vi skulle vara hemma hos Ida kl 11, men tjena. Då min säng är väääldigt bekväm kände både morgonpigga Kristin och jag att det var himlans skönt att ligga kvar lite extra. Men vi lyckades ändå ta oss hem till Ida till 12 :D

Vi fick se Idas hus och sen bar det av.

Cambridgeside Galleria är alltså ett köpcenter. Det har tre våningar och jag vet inte huuuur många butiker. ALLA hittar nåt att handla där. Annars vet jag inte vad.

Jag handlade såklart alldeles för mycket, men inga kläder. Det blev grejer från Body Shop, Victoria's Secret, Bath & Body Works och Payless Shoesource. Så nja, skor kanske inte var nödvändigt men de var så snygga och faktiskt....billiga. 25 dollar för ett par snygga skor är inte fy skam.

Efter timmar av shopping tröttnade vi. "Nu känner jag mig färdig, nu åker vi hem..." sa vi all tre. Så blev det.

Jag och Kristin satte oss i bilen hem till mig på en gång och när vi kom hem hit satte sig Kristin i sin bil för att åka hem till sig. Det är ett jäkla bilåkande i detta förlovade land, det vill jag lova.

Sen har jag bara kraschat här framför datorn. Hade velat hitta på nåt, men jag orkar inte. Ska gå och göra mig i ordning för sängen nu.

God Natt Sverige! :)

RSS 2.0