Fredag den femtonde februari

"You're a really nice nanny!" sa minstingen i bilen på väg hem från skolan idag. Ja jag smälte.
    Hon är en väldigt söt liten blond krulltott som bara vet smarta saker. Det ni.

Storebror är cool och självständig och stannar hemma själv när jag hämtar lillasyster. Snacka om att de bor på landet, eller så kan det ju faktiskt vara så att de inte är så överbeskyddande som resten i detta land.

Det är kallt här. Och massor med snö har vi. Och mamma, det är tydligen "mud season" när du kommer hit så vi får se hur det går. Geggigt lär det bli.

Körde alltså bilen idag och den var stor. Väldigt stor. Som en jeep. Och världens servo var det sådär så man kan sitta och styra med ena lillafingret, typ. Lite underlig känsla. Men det är ju alltid trevligt med båda lamporna fram...

Nu är jag trött och kallt är det också. Bor ovanpå garaget så det är ju inte direkt bastuvärme i rummet. Sitter här med dubbla tjocktröjor och huttrar. Men har man flyttat till Vermont så har man :P

Imorse när jag läste en bok för lilltjejen utbrast hon plötsligt: "But! There are no nannies in this story!". Och nej, det var det ju inte. Men de hade nog inte skaffat nån ännu bara kom vi fram till.

Nu hade jag inget mer att säga.

God natt Sverige!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Gulliga lilla flicka, hon passar dig perfekt.
Kram mamma

2008-02-16 @ 11:29:36
Postat av: Helena

Hur har du det därborta? Har du börjat jobba hos den nya familjen? Hoppas att de är snälla mot dig och att du har det bra!Ser att din mamma skickar kommentarer till dig och tycker att det är jättegulligt av henne!Ha en fin helg!

2008-02-16 @ 21:37:22
URL: http://www.beverlyhills.blogg.sew
Postat av: Helena

Håret blev jättebra. Melodifestivalen är inget för mig alls!

2008-02-16 @ 22:12:37
URL: http://www.beverlyhills.blogg.sew

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0