Ett litet smakprov av Sverige en lördag i Shelburne

Idag har jag stekt pannkaka.

Det blev jäkligt gott men jäkligt irriterande var att de gick sönder hela tiden. Jag skyller på stekpannan.

Men tacka vet jag mormors pannkaka. Mmmmm...

Mamma, vad hände med bloggandet?

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja jag ska blogga i natt. Om pannkakorna gick sönder kan det ha behövts mera mjöl eller ägg.
Men dom verkar ju ha varit goda iallafall.
Kram Mamma

2008-03-22 @ 22:02:57
Postat av: Kristin

haha, jag stekte pannkakor igår. Och som vanligt blev det en stor succé =)

2008-03-22 @ 22:15:44
URL: http://kickiass.blogg.se
Postat av: Helena

Glad Påsk! Tack det är bättre
nu och jag vet, bloggen är så himla krånglig allt oftare. Klarar tydligen inte belastningen när alla är igång samtidigt men de har lovat att åtgärda det, vi får väl se. Du verkar trivas bättre med din nya familj har jag förstått och det är ju bra. Det är ju inte meningen
att ett sånt här år skall gå till att må dåligt, utan man skall ju må bra, lära sig saker och ha kul. Din mamma får skärpa sig, hihi! Ha en fortsatt bra påsk!

2008-03-22 @ 22:22:23
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Helena

Godmorgon! Kunde inte svara tillbaka på din kommentar igår efftersom blogg.se krånglade och det inte gick att komma in.Såg The-in-laws, en film med Michael Douglas som faktiskt var rätt kul.Ha en jättebra dag!

2008-03-23 @ 09:08:01
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Pappa Per

Jag kan tänka mig att stekpannan var fel, för tjock botten, t ex är inte bra. Det kan också ha varit för litet smör i pannan. Pannkakor gör man inte för att det är nyttigt, så fräs dem i rejält med smör, bara! Riktigt smör blir godast.

Jag vet att någon hade ett recept med vatten, men det brukar jag inte ha. Gärna ett ägg mer i smeten än vad som står i receptet.

Kul att barnen gillar det du lagar, i alla fall. :o)

Kram från Pappan

2008-03-24 @ 12:44:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0