Onsdagen den sjätte februari, var igår

Detta inlägg skrev jag igår kväll men eftersom blogg.se hade bestämt sig för att strejka så fick jag inte lägga upp det. Sånt är poppis.

Det skriks rätt friskt i det här huset.


Mor och dotter nr 1 hade ett ganska rejält bråk igår. De skrek och stampade och hade sig. Jag tror det handlade om pengar.
Det verkar allt som oftast att mamma håller i gång bråket för att få skrika lite extra. Det är liksom färdigt och sen fortsätter hon i alla fall. För att få tjafsa lite till. Väldigt normalt.

Devan har fått tandställning och hon har varit väldigt duktig och inte klagat alls mycket. Lite snyft har det ju blivit men det glömmer man bort med en fånig au pair ;)

Igår gjorde jag mitt livs kap. Jag åkte och köpte jackan på Abercrombie & Fitch. Hade varit dum som inte gjort det. Kolla in detta liksom: ord. pris ca. 1500 kr. rea i lördags: ca. 395 kr. rea igår: ca. 260 kr! Det är ju galet. Fullkomligt galet. Från 228 dollar nu ner till 39 dollar. Sjukt.
    Och jag är nöjd. Min fina parkas :D
image92

Jag har goda nyheter.

Susan har hittat en familj till mig. Det damp in ett mejl igår där det stod att Julie LaCombe var intresserad av att prata med mig. Och på eftermiddagen ringde hon. Kirurgen från Vermont :P De har två barn som är åtta och fyra och en fjorton år gammal hund. Jag kommer ha en hel bil med fyrhjulsdrift (notera HEL, med BÅDA lamporna).
   Pappan var ingenjör som jobbar i Connecticut tre dagar och sen flyger han hem igen. Han är svensk men kan ingen svenska och de har aldrig haft svensk au pair. Lite underligt tyckte jag.

Anledningen att det passade med mig var dels att de har en au pair de vill ha dit från Brasilien. Men den tjejen hade aldrig kört i snö så de ville hellre ta dit henne när snön smält, typ i maj då när jag åker.

Jag säger absolut inte att jag hittat nån drömfamilj här men det verkar väldigt lovande. Så nu får vi se vad som händer.

Idag är det segdag. Har inget att göra och jag börjar bli väldigt trött på att surpuppan är hemma hela tiden. Men snart slipper jag henne. Snart snart.

Det var allt för mig.

Goddagen Sverige!

Kommentarer
Postat av: Daniel

Vem sa att det skulle lösa sig? ;) jo jaaaaaag;)
tänk va rätt jag hade :)
Just nu undrar jag dock ifall det kommer lösa sig för mig....
Bråka är bra.. bara man använder "Jag" lite oftare än "du"...

2008-02-07 @ 15:37:47
Postat av: Helena

Det är väl lite typiskt för amerikaner, att skrika och gapa menar jag. Det är ju inget lågmält folk precis. Hoppas att du har en bra dag nu när du är ledig! Här har det slutat regna , men någon sol nej tyvärr, men i Göteborg har den tydligen tittat fram idag!

2008-02-07 @ 16:51:14
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Pappa Per

Jag håller tummarna för dig, Gumman!

:o)
Pappan

2008-02-07 @ 17:38:46
Postat av: Cicci - au pair i Providence, USA

Vad laskigt! Katherine fick ocksa tandstallning igar! Vad ar oddsen for det, haha.

2008-02-07 @ 18:05:13
URL: http://www.thenanny.blogg.se
Postat av: linda

Grattis!! Hoppas den andra familjen är mer normala :P

2008-02-07 @ 18:17:21
URL: http://angelinside.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0